Vi har valgt byggefirma

Efter lang tids lange overvejelser, dialog med 7 forskellige byggefirmaer , besøg på alverdens byggeudstillinger, mange timer på byggefirmaernes hjemmesider, erfaringsindhentninger fra diverse byggeforaer og med næsen begravet i byggefirmaernes kataloger, samt meget andet har vi nu endelig besluttet hvem vi ønsker skal bygge vores hus.

Der var i slutspurten to byggefirmaer der kæmpede om vores gunst, men vi har nu endelig valgt eksklusivt at fokusere vores tid med byggefirmaet 2-Plan Huset A/S.

2-Plan Huset fremtræder som et solidt og velkonsolideret firma, med sunde værdier og en relativt gennemskuelige prisstruktur.
Det har været vigtigt for os i valget af byggefirma at 2-Plan Huset har egne håndværkere og faste samarbejdspartnere, som har en faglig stolthed ved det de laver.
Den faglige stolthed har været tydelig i de 3 byggerier vi har besøgt. Vi håber 2-Plan Huset er i stand til at levere den samme kvalitet i vores byggeri! 🙂

Vi har helt fra første møde haft en god kemi og åben dialog med 2-Plan Husets byggerådgiver, som har bidraget med mange gode råd og har haft moddet til at sige os imod når vi blev for vilde i vores ideer. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *