Valg af inventarleverandør

Når man bygger med 2-Plan Huset er det muligt at få leveret inventar fra enten Svane eller HTH.

Vi har brugt lang tid på at undersøge begges leverandørers modelserier og sortimenter, besøgt begge leverandørers showrooms op til flere gange, søgt vidt og bredt på inspiration og fået leveret tilbud fra dem begge.

Netop køkkenet er et af de steder vi har været noget uenige om valget. Den ene af os var mest til Svanes løsninger og produkter og den anden til HTH.

Svane endte dog med at afgøre sagen for os, eftersom de på trods af rykkere fra byggefirmaet efter 19 dage endnu ikke var vendt tilbage med et tilrettet oplæg på nogle ændringer vi havde ønsket. Radiotavsheden viste sig at skyldes sygdom, men en virksomhed af Svanes kaliber må forventes at have andre medarbejdere der kan tage over og i det mindste give besked om forsinkelsen.

Vi er endt med VH7 fra HTH i alle rum. VH7 er enkelt og stilrent, med rene linjer og en god funktion med bl.a. integrerede greb i skabslågerne.

I valget af produktserie var det vigtigt for os at undgå pushlåger i de skuffer og skabe som benyttes oftest. Det lever VH7 op til, med ergonomiske greb på alle skuffer og låger.

Vi har ladet VH7 være gennemgående i hele huset, så vi opnår et roligt helhedsindtryk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *