Udsyn til verden

Vi har endnu en gang valgt at ændre på vores tilbud i 11. time, den her gang er det vinduesrammer og vinduespartiet i alrummet der har fået en justering.

Vinduespartiet i køkken/alrum
I forbindelse med 3D visualiseringerne slog det os at der faktisk var et betragteligt stykke unødvendigt murværk på hver side af vinduespartier i alrum.
Murværket hindrer dels udsynet til haven, den murede søjle og ikke mindste det flotte murværk på terrassen. Omvendt hindrer murværket at lys kan finde ind i alrummet.

Murværket på siderne af vinduerne er etableret for at partierne i hver ende af køkken/alrum er ens. Men der er alligevel andre væsentlige forskelle på de to ender af rummet, så at vinduespartiet ikke er ens, er ikke noget problem. 🙂

Vi har valgt at lave asymmetri i sprosserne i vinduespartiet for at skabe lidt dynamik og bryde med de stive traditioner. Samtidig passer vinduespartiet nu bedre med asymmetrien i det store vinduesparti i stuen.

Vinduesrammer
Udover justering af vinduespartiet i køkken/alrum har vi nu valgt at skifte til sorte vinduesrammer for at tilføre lidt mere karaktér til vinduesrammerne og bryde det meget hvide materialevalg vi har gjort indvendig.

Vi tænker at tilføre sorte detaljer i køkkeninventaret for at binde køkkenet lidt sammen med vinduesrammerne.

One Reply to “Udsyn til verden”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *